FAQJA KRYESORE
   
PRODUKTET
   
SHERBIMET
   
VENDODHJA
   
TE REJAT
   
KONTAKT
   
GALERIA
 
  
FAQJA KRYESORE
AMBIENTET TONA
PROFILI I KOMPANISE
TE REJAT
04/05/2011
Fiore Ricambi
Se shpejti do vendosim te Rejat e fundit...  vazhdon...
Arkiva e tė rejave

CEKIC HIDRAULIK DHE TE GJI...
PER TE GJITHA LLOJET E MJETEVE DHE PESHAVE...

DHEMBE ESKAVATORESH TE GJI...
DHEMBE KOVASH PER ESKAVATOR,FADROMA,BULDOZER ETJ..

ZINXHIRA ,MALIE,BOKULLA,RR...
PER TE GJITHA LLOJET E MJETEVE GERMUESE ......

Pjese Motorrash
Pjese motorrash si:Cummins-Komatsu....

RAKORDERI PRESIONI AJRI
Rakorderi presioni ajri te dimensioneve .....

Filtra
-Filtra Ajri- Filtra Vaj Motorri....

Pompa Hidraulike
Pompa Hidraulike te cilindratove te ndryshme.

Spinota dhe Bokulla
Per lidhjen e kraheve dhe cilindrave hidraulik....

Kite guarnicione
Per cilindra hidraulik te:-Fiat - Hitachi - JCB...

Tuba Presioni
Rakorderi dhe presimine tubave ne servisin tone.

Pjese kambiosh dhe diferen...
dhe diferencialeve si:-Carraro -ZF-Hurth- Allison

Gomina dhe Xhunto
Gomina dhe Xhunto gome per rrula vibrues.

Guarnicione Presioni
Guarnicione Presioni per sisteme Hidraulike.

Valvola
- Elektrovalvola - Bobina- Solenoid - Aku......

Pompa Graso
Pompa Graso dhe aksesoret e tjere te grasos.

Matesa precizioni
-Presioni -Litrash ,presioni dhe temperature

" FIORE RICAMBI ” sh.p.k eshte ne tregun Shqiptar  qe prej  vitit 2002 dhe trajton pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per  mjetet e germimit  te gjitha llojeve si : Caterpillar,Komatsu,Fiat-Hitachi, Fiat-Allis,New-Holland,Fai-Komatsu,Jcb,Case- Poclain,Liebherr,Venieri, Fermec,etj ...                                                         

Ne trajtojme gjithashtu pjeset e kembimit per Cekicet Hidraulik dhe gershere hidraulike si : Hammer , Montabert ,  Atlas, Krupp ,Furukawa , Rammer ,Npk , Socomec ,Soosan,Saga, Indeco , Promov , Vistarini ,etj...
Prej  vitit 2012 ofrojme per klientelen  riparimin e cekiceve hidraulik, pistoneve hidraulik, kambio dhe diferenciale ,barenime, tonime, frezime si dhe presimin e tubave te presionit te larte ne servisin tone modern.
Kete e kemi arritur duke pasur eskluzivitetin dhe suportin e " Hammer "srl, " Carraro " spa," Imm-Hydraulik " ," Erma Group ", " Net Seals ", " Cervetti " etj te  cilet operojne ne tregun Italian dhe ate boteror  prej nje kohe te gjate dhe me shume sukses.
Stafi jone i kualifikuar do t'ju jete prane per te gjitha nevojat ne fushen e hidraulikes, mjeteve te germimit, riparimit  te gjitha llojeve te pistonave dhe cilindrave hidraulik.

 

Ne jemi te specializuar mjaft mire ne identifikimin e pjeseve te kembimit  te ketyre mjeteve,si dhe ne riparimin e cilindrave hidraulik, diferencialeve dhe kambiove ne servisin tone. Pjeset e kembimit te ofruara prej  nesh  jane te markave me te mira ne tregun Italian dhe Evropian, te garantuara per ti rezistuar punes se veshtire dhe kohes se zgjatur qe kryejne mjetet e germimit.
 

Ne ofrojme gjithashtu cekicet e markes HAMMER.

Suporti jone per kete fushe eshte “HAMMER “srl, nje prej lidereve me te medhenj  ne Itali dhe Evrope.  Ne kemi nje game te plote pjesesh kembimi  duke filluar qe nga: Filtrat e ajrit, vajit te motorrit,naftes dhe sistemit hidraulik.Filtrat separator te kompresoreve te ajrit.Malie zinxhiri,spinota,bokulla,pllaka ,rrula,rrota drejtuese e dhembezuese si dhe bullona te llojeve dhe fortesive te ndryshme.Dhembe per kovat dhe maja gerryese asfalti dhe pusesh.Bokulla ,spinota e spesore per krahet dhe pistonat.Elektovalvola,bobina,valvola dhe akumulatorepresioni.Tubat e presionit,ajrit dhe ujit.                                                                                                            
Gominat per cilindrat hidraulik.Pjese motorrash si Cummins,Cat,Isuzu,Perkins,Fiat, Deutz etj.Pjese per kambio dhe diferenciale si Carraro,Zf,Clark,Spicer,Dana etj.Aksesoret e grasatimit,rondele te ndryshme. 

Motoja jone eshte : CILESI E GARANTUAR DHE CMIM EKONOMIK.    

REGJISTROHUNI
PĖRDORUESI
Fjalėkalim
      
NDRYSHONI FJALĖKALIMIN
BULETINĖ
E-mail
REGJISTRO  >>      
SHFAQJA PARAPRAKE E GALERISE